Musical-Impro

Skab selv din musical​​

Lars Fjeldmose​

Pernille Sørensen​

Michaels Hasselflug​

Vær også selv med til at skabe aftenens helt unikke musical sammen med sangerne og skuespillerne Pernille Sørensen og Michael Hasselflug og pianisten/komponisten Lars Fjeldmose. Publikum bestemmer forestillingens indhold og forløb ved at vælge emne, personer, sceneri, dilemma, stil og sindstilstande. De tre scenekunstnere laver så en musical, hvor både tekst, sang og musik bliver improviseret på stedet.

Læs mere på

www.musical-impro.dk

Lars Fjeldmose           Pernille Sørensen           Michael Hasselflug​

I samarbejde med Teater Vesvolden spiller vi forestillingen: "Hvad hjertet er fuld af"

Læs mere på Teater Vestvoldens hjemmeside.

Klik her:

hvad_hjertet_er_fuld_af

”Improvisation er så svært, fordi det kræver 100 % lydhørhed og tilstedeværelse af de medvirkende. Det er en øvelse uden sikkerhedsnet. Men når det er udført så dygtigt og professionelt som heìr, bliver det både vanvittigt spændende og meget meget morsomt.”

Malene Schwartz teaterchef, Folketeatret

“Et godt og meget inspirerende indlæg om at turde handle impulsivt og nytænkende som leder... imponerende.”

Hans Jørn Mikkelsen Direktør Nykredit Erhverv

”Vi ved ikke hvor vi begynder, og vi ved ikke hvor vi ender, men vejen dertil er spændende. Udover at være en ekvilibristisk musikalsk oplevelse er Musical-Impro en medrivende og underholdende forestilling, hvor vi solidarisk følger de tre kunstneres improvisationer i såvel tekst som musik.”

Lars Holmsted, teaterleder Rønne Theater og Bornholms Egnsteater

”Vi havde en festlig og fornøjelig eftermiddag i professionelt selskab med Musical-Impro til afdelingens 5-årige fødselsdag. Episoder fra fortiden blev genopfrisket på interaktiv og humoristisk vis.”

Afdelingsleder Lene Ljungqvist, FVII QC Lab., Novo Nordisk​